aluminium ramen op maat
amuminium ramen
houten ramen op maat
houten raam op maat
houten ramen
pvc ramen
Verlengde acties

engels ramen
en deuren

Een mooie woning verdient mooie ramen. Ramen en deuren die op een duurzame manier gemaakt en geplaatst worden. Al sinds 1945 produceren wij in België zonder compromissen op kwaliteit en elegantie. Eerlijk vakmanschap in alle materialen:

engels al sinds 1945 een EN EN verhaal

Voor alle stijlen biedt Engels een duurzame en esthetische oplossing. Zowel voor renovatie als voor nieuwbouw voldoet ons volledig productgamma aan de strengste kwaliteitsnormen op de markt. Ook voor energiezuinig bouwen, hebben we verschillende oplossingen en kunnen we uw ramen winddicht plaatsen.

Spreek over ons met uw architect of aannemer zodat we samen de ramen en deuren van uw dromen kunnen we verwezenlijken binnen het E-peil dat u verwacht. Engels garandeert u een product en een installatie die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen zodat u een duurzame oplossing krijgt voor uw ramen en deuren.

Kies uw materiaal
Hout
Aluminium
PVC
Stijl Authentiek Strak en gelijnd Houtimatie
Energie 4 stars 2 stars 4 stars
Akoestiek 4 stars 2 stars 3 stars
Duurzaamheid 5 stars 3 stars 2 stars
Budget 100% 110% 70%
Onderhoud Verlaagde onderhoudscyclus Weinig onderhoud Weinig onderhoud

Elk materiaal heeft zijn voor- en nadelen. Voor u een definitieve keuze maakt tussen houten ramen, ramen in aluminium of pvc ramen, neemt u alle aspecten best in overweging. Een Engels adviseur zal u hierbij zeker kunnen helpen.

Vraag uw prijsofferte aan