Getuigenissen

 • “engels heeft ons huis nieuw licht gegeven.”

  getuigenis

  Verleden zomer hebben wij onze living en eetkamer gerenoveerd. De mensen van engels hadden ons overtuigd om te kiezen voor aluminium ramen, en wij zijn hen erg dankbaar. Ongeachte de weersomstandigheden vangen die ramen een maximum aan licht op zodat onze nieuwe inrichting ongelooflijk goed tot zijn recht komt, zonder ook maar iets aan isolatie te verliezen. Bedankt, engels!!

  Dirk, Hasselt.

 • “Dolblij met mijn houten ramen”

  getuigenis

  Voor ons nieuwe huis hadden wij houten ramen nodig die elegant en stevig zijn maar ook goed isoleren. De medewerkers van engels hebben tijd uitgetrokken om naar ons te luisteren en hebben ons de beste oplossing aangeraden in functie van onze behoeften. Onze houten ramen stellen ons dan ook volledig tevreden op alle criteria die voor ons belangrijk zijn.

  Mieke, Antwerpen.

 • “PVC-ramen, een uitstekend idee!”

  getuigenis

  Voor ons nieuwe huis wilden wij ramen die esthetisch zijn, maar ook gemakkelijk te onderhouden zijn en goed isoleren. Wij meenden dat die combinatie niet bestond, tot wij de mensen van engels ontmoetten die onze aandacht op dit materiaal gevestigd hebben. Een uitstekende keuze: de gevel van het huis ziet er fantastisch uit, terwijl de energiefactuur echt lager ligt. Wat een genot!

  Delphine, Brussel.

Vraag uw prijsofferte aan
Getuigenissen