engels houten ramen

Met onze exclusieve houten ramen maakt u altijd een goede keuze. Het is het meest authentieke van alle raammaterialen, de beste isolator, en uiterst duurzaam. Door onze geavanceerde productietechnologie kunnen wij “10 jaar garantie op het verfwerk” aanbieden.

engels houten raamprofielen

Voor uw authentieke houten ramen met hedendaags comfort biedt engels u zeer elegante profielen aan die u een optimale lichtinval verzekeren. De centrale lijst overschrijdt nooit 12,5 cm, terwijl het zichtbaar gedeelte van de vleugel amper 3,5 cm bedraagt. Een ongeëvenaarde finesse.

Vraag uw prijsofferte aan
 • Recht

  Houten ramen recht profiel
  Houten ramen recht

  Ook met het houten buitenschrijnwerk kunt u uw woning een hedendaagse en strakke look geven. Het elegant profiel van onze houten ramen zorgt voor een maximale lichtinval, terwijl ons technologisch vakmanschap de mogelijkheid biedt om moderne houten ramen te plaatsen met zeer grote glasoppervlakken.

 • Retro

  Houten ramen retro raam profiel
  houten ramen retro

  De exclusieve houten ramen in retrostijl van engels zijn al jaar en dag de enige referentie voor buitenschrijnwerk dat perfect aan de authentieke stijl beantwoordt. Deze uitvoering is ideaal voor zowel het bouwen van een pastoriewoning als het renoveren van een hoevewoning of een herenhuis in de stad.

 • Oud-Vlaams

  oud vlaams raam profiel
  Hout | Oud-Vlaams

  Wenst u op een subtiele manier het traditionele karakter van uw woning te behouden, dan biedt engels u het oud-Vlaams raam aan. Menig gerenommeerd achitect gebruikt dit raam in zijn ontwerpen om de elegantie van zijn ontwerpen in de verf te zetten.

 • Blokramen

  houten blokraam profiel
  houten blokramen

  Bij de houten ramen blokstijl krijgt u door het bredere en diepere profiel een uitgesproken accentuering van het buitenschrijnwerk in uw woning. Bij een woning in o.a. Long Island of Scandinavische stijl zullen deze houten ramen in belangrijke mate het karakter van de woning bepalen.

 • Vliesgevel

  Vliesgevel system
  vliesgevel

  Met ons vliesgevelsysteem, krijgt u de mogelijkheid om heel hoge glas gevels te bouwen met focus op stabiliteit en een duurzame esthetische oplossing voor hoge oppervlaktes. Gezien de technische complexiteit zal elk project in detail en in samenspraak met uw architect op maat uitgewerkt worden door ons technisch bureau.

 • Passief raam d-eco line

  passief raam d-eco line
  passief raam d-eco line

  Met d-eco line krijgt u een houten raam van de nieuwste generatie. De unieke stijl van de verborgen vleugel laat toe om de buitenkader in te bouwen en een maximaal licht binnen te krijgen. Door het unieke design krijgt het raam bovendien een uitstekende isolerende werking en kan men zelfs met duurzame houtsoorten (klasse 1 of 2) een passiefwoning realiseren. Passief bouwen zonder compromis op esthetiek of kwaliteit.
  Passief ramen ook in tropisch hardhout
  Uw (afzelia): 0,79 kW/m2
  Uw (lariks):   0,74 kW/m2

Vraag uw prijsofferte aan
Getuigenissen