Kwaliteitsgarantie

Een kwaliteitsgarantie bestaat voor engels nv uit 2 luiken. Enerzijds voldoen onze materialen aan de strengste kwaliteitslabels. Anderzijds bieden wij onze klanten ook een topservice aan zodat zij met een gerust hart hun project in onze handen kunnen geven.

Kwaliteitsramen sinds 1945

Alle ramen van engels worden vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen en met de meest hoogtechnologische processen. Daardoor voldoen onze producten aan de strengste normen op het gebied van:

  • stabiliteit
  • wind- en waterdichtheid
  • inbraakbestendigheid
  • geluids- en thermische isolatie

Verschillende kwaliteitslabels ondersteunen ons voortdurend streven naar perfectie in de ontwikkeling van onze producten: Ons vakmanschap garandeert reeds sinds 1945 aan al onze klanten het meest duurzame product op de markt, zodat u in alle vertrouwen kan genieten van uw ramen en deuren.

Kwaliteitsgarantie – engels engagement

Kiezen voor engels ramen en deuren is kiezen voor de allerhoogste kwaliteit. En voor zekerheid. Omdat dit geen loze woorden zijn, engageert engels zich tot een uitgebreide garantie voor al zijn klanten. Deze uitgebreide 10-jaar garantie wordt op het einde van de plaatsing via een “engels certificaat” aan de klanten bezorgd, en komt bovenop de gangbare wettelijke garantieregeling en 10-jarige aansprakelijkheid zoals bedoeld in de artikelen 1792 en 2270 van het Burgerlijk Wetboek.

Bezoek 1 van onze verkooppunten om te zien wat de 10-jarige garantie voor u betekent.

Getuigenissen